Je weg vinden

De ligging van de school
Onze school ligt in het centrum van Blankenberge. Als je met de auto komt, moet je rekening houden met het parkeerbeleid van de stad. Onbeperkt gratis parkeren in de buurt van de school is niet mogelijk. Op deze pagina vind je steeds de recente informatie m.b.t. het parkeerbeleid van de stad.

In de rechterkolom vind je links naar een virtueel bezoek aan onze pagina, de plattegrond van Blankenberge, onze schoolwebsite, onze Facebookpagina

plattegrond school

De plattegrond
De klaslokalen zijn genummerd. Elk lokaalnummer begint met een letter. Daaraan kan je zien in welk blok het lokaal zich bevindt. Het eerste cijfer vertelt je op welke verdieping je dat lokaal vindt. De lokaalnummers vind je ook boven de klasdeuren terug.

De structuur van onze school
We hebben een dubbele naam, maar op papier zijn we eigenlijk drie scholen. We hebben dus ook drie directeurs.
Dhr. Boydens is directeur van de eerste graad; mevr. Brys is directrice van de tweede graad (aso/bso/tso) en mevr. Jacxsens is directrice van de derde graad (aso/bso/tso). Maar in de praktijk zijn we één school.

Voor alle informatie over de school, ons opvoedingsproject, de activiteiten … verwijzen we je graag naar de infobrochure en het schoolreglement die je op onze schoolwebsite vindt.

De opvoeders en de leerlingenbegeleiding
We hebben ook een opvoedersteam bij ons op school. De mensen met wie je tijdens je stage het meest in contact zal komen, zijn dhr. Popelier en mevr. Vandepitte die elkaar afwisselen aan het onthaal. Mevr. Vandepitte is ook verantwoordelijk voor alle officiële documenten m.b.t. je stage.
De leerlingenbegeleiding bestaat uit mevr. Casier (kimberley.casier@sjsp.be), mevr. Coene (nicky.coene@sjsp.be) en mevr. Van den Bossche (liesbet.vandenbossche@sjsp.be).